Sivilce lekelerinizden kurtulma yöntemi!

Sivilceler her cilt tipinin sorunudur. Ergenlikten kalma lekeler yüz şeklinizi bozar ve bir süre sonra çukurlaşmaya neden olur. Sivilce lekeleri için birçok tedavi vardır. Lazer operasyonlar, ilaçlı tedaviler, cilt soydurma vs. gibi. Size sivilce lekeleri

Sivilce lekelerinizden kurtulma yöntemi!

Sivilce Lekeleri İçin Bal Maskesi

 

Bal (Yarım tatlı kaşığı)

Yumurta Akı (1 Adet)

Süt (1 Yemek kaşığı)

Hazırlanışı

 

Önce yumurta akını köpürene kadar çırpın daha sonra diğer malzemeleri ilave edip karışmalarını sağlayın. Yaptığınız karışımı temiz cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak sürün ve 15 dakika bekletin. Ilık su ile cildinizi maskeden arındırın. Haftada 2 kere bu maskeyi uygulayabilirsiniz.

Yüz İçin Elma Sirkesi

 

Her gün yüzünüze elma sirkesi sürüp bekletin. Pamukla uygulama yapın. Yağlanma dengesini korumada yardımcı olan elma sirkesi yeni sivilceyi engellemede yardımcı olacak ve cildinizin vitamin ihtiyacını karşılayarak ölü dokudan sıyrılmanızı sağlayacak. Elma sirkesini yüzünüzde 2 saat bekletip ılık su ile yıkayın. Bunu her gün uygulayarak yüzünüzdeki değişimi gözlemleyebilirsiniz.

 

Sivilceleri Kurutmak İçin Yoğurt-Limon Maskesi

 

Sivilce lekelerini kurutmak için birebir olan bu maskeyi 2 günde bir cildinizi arındırdıktan sonra uygulayabilirsiniz.

 

1 yemek kaşığı yoğurt

5 damla limon

Hazırlanışı:

 

Yoğurtla limonu çırpın ve yüzünüze sürüp karışımın yüzünüzde kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra yüzünüzü su ile temizleyin.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X