Siyah incir ihracatında engeller kalkıyor

AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Refik Özen ve Mustafa Esgin, siyah incir ihracatının önündeki engellerin pazartesi günü kalkacağını söylediler.

Siyah incir ihracatında engeller kalkıyor

ÖMER BİLİK

Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu,AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Mustafa Esgin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Trabzonlular Federasyonu’nun kahvaltı programında bir araya gelerek, siyah incir üreticisinin yaşadığı sorunları dile getirdi. 

Bursa Milletvekilleri konuyla ilgili olarak gerekli yerlerle iletişime geçtiklerini ve siyah incir ihracatının önündeki engellerin kalkacağını kaydettiler. Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan, ‘Üreticimizin sorunlarını milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza aktardım.

Konuyla ilgilenerek pazartesi gününden itibaren ihracatın önündeki tüm sorunların giderileceği müjdesini verdiler. Ben ilgi ve alakalarına üreticimiz adına teşekkür ediyor ve üreticimizin artık bir hasat dönemini dertlerle tasalarla değil, kazançla, neşeyle yaşamasını istiyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X