Soğanlı sakinlerinden Dündar’a kahve ikramı

Soğanlı’da 4 etap olarak hayata geçirilen ve toplam bin 769 konut ile 202 ticaret merkezinin yer aldığı proje kapsamında anlaşma sağlanan hak sahiplerine daireleri bir bir teslim ediliyor.

Soğanlı sakinlerinden Dündar’a kahve ikramı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni yuvalarına yerleşen vatandaşları ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Daha güvenli ve modern dairelere taşınmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, Başkan Dündar’a teşekkür ederek kahve ikramında bulundu. 

Soğanlı’da yeni bir şehir inşa ettiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Modern ve örnek alınacak bir şehir kurduk. Cumhurbaşkanımızın da, kentsel dönüşümlerde olmasını istediği zemin+5 kat kriterlerini biz bu projede uyguladık. Burada 70 metre genişliğinde caddeler ve 40 metre genişliğinde sokaklar inşa ettik. Soğanlı’da yeni bir yaşam ve ticari alan ortaya çıktı. Vatandaşımız, yapmış olduğumuz binalarda huzur içinde oturacak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X