Şok itiraf! Kocasını başka bir kadınla bastı, kuma oldu!

Kanal D’nin sevilen gündüz kuşağı programı 4 Kadın Zamanı’nda şoke eden bir ihanet olayı gündeme geldi.

Şok itiraf! Kocasını başka bir kadınla bastı, kuma oldu!

Eşinin sık sık kendisini aldattığını söyleyen Nilüfer Pehlivan isimli kadının kumasıyla tanışma hikayesi ‘Bu kadarına da pes’ dedirtti.
 

Kanal D’de ekrana gelen 4 Kadın Zamanı programında akıllara durgunluk veren bir ihanet olayı gündeme geldi. Canlı yayına katılan ve eşinin sayısız kez onu aldattığını hatta bir seferinde eşini başka bir kadınla yatakta bastığını öne süren Nilüfer Pehlivan isimli kadın, kumasıyla tanışma hikayesini anlatınca stüdyodaki herkes dondu kaldı.

KOCAM BENİ DAĞDA ÖLÜME TERK ETTİ
 

KOCAM BENİ DAĞDA ÖLÜME TERK ETTİ

Eşiyle 15 yaşındayken severek evlendiğini ama kocasının zamanla değiştiğini ve kendisine şiddet uygulamaya başladığını iddia eden Nilüfer hanım şunları söyledi:
 

“Kocam bir gün beni Sipil dağına götürdü. Orada üzerimi çıkardı ve darp etti. Ardından beni o dağda çırılçıplak ölüme terk etti. Şu anda 17 yerimden darp edildiğime dair raporum var.”

KUMASIYLA TANIŞMA HİKAYESİ ŞOKE ETTİ
 

KUMASIYLA TANIŞMA HİKAYESİ ŞOKE ETTİ

Eşinin sık sık kendisini aldattığını da belirten Nilüfer Pehlivan, kumasıyla tanışma hikayesini anlatınca stüdyodaki herkes dondu kaldı. Kocasının bazen evden gidip uzun süre gelmediğini söyleyen Nilüfer Hanım, şunları dile getirdi:
 

Eşim eve gelmediği zamanlar ben de ailesine derdimi anlatıyordum. Ailesi de “Kocan sana sürpriz yapacak. Ev alacak.” diyerek beni oyalıyordu. Bir gün eşim evden gittikten 4 ay sonra gece 11 gibi kapıya geldi ve “Sana bir sürprizim var.” diyerek beni dışarıya çağırdı.
 

Arabaya bindik ve bir yere doğru gitmeye başladık. Eşim o sırada alkol almak için yol kenarındaki bir marketin önünde durdu. O marketteyken arabada telefonu çalmaya başladı. Dürdane diye bir kadının aradığını gördüm.
 

Telefonu açıp ‘Efendim’ dediğimde bana “Sen kimsin?” diye yanıt verdi. Karısı olduğumu söyleyince, “Ben de imam nikahlı karısıyım.” dedi.
 

O sırada kocam arabaya geldi. Telefonu açtığım için bana iki tokat vurdu ve kapıları kilitledi. Ben ağlayarak, “Beni o kadına götürme.” diye yalvardım. Fakat beni dinlemedi.

“YENİ EVİNE HOŞ GELDİN KUMACIM”
 

Çiftliğe gittiğimizde kadın yanımıza geldi. Ben de eşime, “Beni bu kadına mı değiştin?” diyerek ağlamaya devam ettim. Sonra kadın bana, “Yeni evine hoş geldin kumacım.” dedi ve beni arabadan indirmeye çalıştı. Direndiğim zaman eşimle birlikte beni yaka paça eve attılar.
 

Ardından kumam bana, “Sen kadın olsaydın bu imkanlar sana sunulurdu.” dedi. Ben de ona yanıt verince tokat attı ve artık durumu kabul etmemi söyledi. Yapacak hiçbir şeyim kalmadığı için kuma olmayı kabul ettim ve “Beni eve bırakın. Yarın bana kahvaltıya gelin konuşalım.” dedim. İkisi de uyuşturucu madde almışlardı. Eşim bana “Daha karpuz keseceğiz. Nereye gidiyorsun?” dedi ve orada ahlaksız teklifte bulundu. O sırada evde üç çocuğun daha olduğunu gördüm. “Çocuklar eşimden mi?” diye sorduğumda, kadının eski kocasından olduğunu öğrendim.

KOCASI CANLI YAYINA BAĞLANDI
 

KOCASI CANLI YAYINA BAĞLANDI

Nilüfer Hanımın bu iddiaları karşısında canlı yayına bağlanan kocası Sabri Bey ise “Benim burada kimseye hikaye anlatacak durumum yok. Eşim kumasıyla tanışmak istedi ben de götürdüm tanıştırdım.” diyerek kendisini savundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X