Sokakta şov yaptılar

Bu yıl ilk kez düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası’nda 175 takım kürsü mücadelesi verdi

Sokakta şov yaptılar

8 kategoride 700’ü aşkın sporcuyu buluşturan organizasyonda basketbol tutkunlarının şovları nefes kesti. 2 gün süren turnuvada zirve de sahiplerini buldu.

Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi basketbola ilgiyi artırmak, çocukların ve gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarabilmek amacıyla eski Milli basketbolcu Mustafa Güçyetmez’in kurucusu olduğu Güçyetmez Akademin’in destekleriyle ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ düzenledi.

Mihraplı Parkı’nda yapılan ve Bursa’nın en büyük sokak basketbolu turnuvası olma özelliğini taşıyan organizasyonda 8 farklı kategoride 175 takımda 700’u aşkın sporcu kıyasıya mücadele etti.

ZİRVEYE ÇIKTILAR

2 gün süren Sokak Basketbolu Turnuvası’nın sonunda küçük erkeklerde ‘Ankel Breakers’, yıldız erkeklerde ‘Basketbol Stars’, genç erkeklerde ‘Wood Cuters’ ve büyük erkeklerde ‘DH Basket’ zirveyi kaptırmadı.

Organizasyonda küçük kızlarda ‘Potanın Perileri’, yıldız kızlarda ‘Çukurcalılar’, genç kızlarda ‘Potanın Sultanları’ ve büyük kızlarda ise ‘Hanzade’ birinci oldu. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X