Solaksubaşı ve Akıt’ın adları iki salonla verildi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) eski başkanlarından merhum Tevfik Solaksubaşı ve eski Başkan Kemal Akıt’ın adları, Oda’nın iki salonuna olarak verildi

Solaksubaşı ve Akıt’ın adları iki salonla verildi

Aralık ayındaki yapılan Oda Meclisinde Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir’in teklifi ile eski başkanlar dan Tevfik Solaksu başı ile Kemal Akıt’ın adlarının, Oda’nın Meclis ve toplantı salonlarına verilmesi önerisi kabul edilmişti. Bunun üzerine Oda Meclis Salonu’na, Ticaret ve Sanayi Odası’nda 23 yıl hizmet etmiş olan merhum eski Başkan Tevfik Solaksubaşı adı verildi. 

GTSO’nun toplantı salonuna ise, 33 yıl Oda yönetim kurulu başkanlığı yapan Kemal Akıt’ın adı verilerek salonların giriş kapılarının üzerine tabelaları asıldı. Çarşamba günü yapılan Meclis toplantısından sonra meclis üyeleri iki eski başkanın adının verildiği salonların önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

BUNU HAK ETTİLER…

Oda Başkanı Paşa Ağdemir, “Odamıza uzun süre değerli hizmetleri bulunmuş iki eski başkanımızın adını vererek, onların adını yaşatacağız. Onlar bunu hak ettiler” dedi. Tevfik Solaksubaşı’nın oğlu ve GTSO Meclis üyesi Mahmut Solaksubaşı da Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Babamın adının Odamızın bir salonuna verilmesinden gurur duydum. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X