Soldado’dan Enes’e övgü

Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda en iyi noktaya gitmeyi hedeflediklerini ve şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Soldado’dan Enes’e övgü

32 yaşındaki santrfor eski takımı Villarreal’de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal’ın gelecekte çok önemli bir futbolcu olacağını kaydederek şöyle konuştu: “Enes ile 3 hafta antrenman yapma fırsatı bulduk. Fizik olarak çok güçlü, iki ayağı ile gol atabilen bir oyuncu. Adaptasyon sürecine ihtiyacı vardı. Yeni bir lige gelmişti. Levante’de kiralık olarak oynayarak bu uyum sürecini geride bıraktığını düşünüyorum. Villarreal’e döndü ve hafta sonunda gol atmayı başardı. Gelecekte Villarreal için çok önemli bir futbolcu haline geleceğini düşünüyorum. Villarreal’de başarılar kazanılmasında mutlaka pay sahibi olacaktır. Mütevazı ve çalışkan bir oyuncu. Büyük bir kulüpte oynuyor. Bundan daha iyi bir birleşim olamaz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X