Son paylaşımı hayal kırıklığına uğrattı!

Çocuklar Duymasın dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Pınar Altuğ, makyajsız haliyle takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Son paylaşımı hayal kırıklığına uğrattı!

Çocuklar Duymasın dizisinin final yapmasının ardından yeni bir projeye kadar ekranlara ara veren Pınar Altuğ, makyajsız haliyle takipçilerini şaşırttı.

“ÇOK DAHA YAŞLI DURUYORSUNUZ”

Sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaşan Pınar Altuğ beklenmedik yorumlarla karşılaştı. Pınar Altuğ’un makyajsız hali takipçileri tarafından beğenilmedi. Birçok takipçisi Altuğ’un fotoğrafına yorum yaptı. Altuğ’un fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, “Pınar hanım 44 yaşındasınız ama makyajsız çok daha yaşlı duruyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

“MAKYAJ MECBURİYET OLAMAZ”

Nadir de olsa oyuncu Altuğ’un makyajsız fotoğrafı bazı takipçileri tarafından beğenildi. Pınar Altuğ’un fotoğrafına yorum yapan başka bir takipçisi, “Bence siz her halinizle güzelsiniz. Kadınların makyaj yapması mecburiyet olamaz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X