Soner Sarıkabadayı’nın saçlı hali sosyal medyayı salladı!

Soner Sarıkabadayı’nın geçmişe ait, saçlı bir fotoğrafı ortaya çıktı, sosyal medya yıkıldı. Hayranları fotoğraftakinin o olduğuna bile inanmadı.

Soner Sarıkabadayı’nın saçlı hali sosyal medyayı salladı!

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı şarkılarıyla olduğu kadar sürekli saçlarını kazıtmasıyla da sosyal medyanın diline düşen ünlülerden biri… Kullanıcılar Sarıkabadayı’nın öyle bir fotoğrafını ortaya çıkardı ki sosyal medya sallandı.

Soner Sarıkabadayı’yı önce şarkı sözü yazarı kimliğiyle tanıdık. Ardından kendi şarkılarını söylemeye karar verdi ve kendi albümünü çıkardı.

‘BU ADAM O DEĞİL’

38 yaşındaki şarkıcının en az sözlerini yazdığı şarkıları kadar kendisinin söylediği şarkılar da çok sevildi, dilden dile yayıldı. Biz onu tanıdığımızdan beri hep saçlarını kazıtan Soner Sarıkabadayı’nın öyle bir fotoğrafı ortaya çıktı ki, inanın kendisi bile bu halini unutmuştur.

Hatta fotoğrafı görenler fotoğraftakinin Soner Sarıkabadayı olduğuna ihtimal bile vermeyerek ‘Bu adam o değil’ yorumlarında bulundu.

İşte o fotoğraf:

soner-3.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X