Songül Karlı’nın eski eşine benzetilince ortalık karıştı

Songül Karlı geçtiğimiz günlerde eski eşi Metin Yüncü’nün borçları yüzünden evine birkaç kez haciz geldiğini açıklamıştı. Bir kullanıcı Karlı’nın eski eşini Behzat Uygur’a benzetince ortalık karıştı.

Songül Karlı’nın eski eşine benzetilince ortalık karıştı

Demet Akalın’dan sonra ünlü sanatçı Songül Karlı’ya da eski eşinin borçları yüzünden haciz gelmesi gündemde çok konuşulanlar arasındaydı.

Songül Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü’nün borçlarından dolayı evindeki her şey haciz edilmişti. Ancak bu olay sosyal medyada ilginç diyaloglara sahne oldu.

Oyuncu ve sunucu Behzat Uygur’un Songül Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü’ye benzerliği başına iş açtı.Bazı kullanıcıların Behzat Uygur’a Songül Karlı’dan dolayı mesaj atması usta oyuncuyu şaşkınlığa uğrattı.
 

y-038.jpg

“BEN O DEĞİLİM”

Metin Yüncü’yü Behzat Uygur’a benzeten bir takipçi , “Songül Karlı ne olacak? Onun dolandırmış olduğunuz paraları, mal varlıkları.. Yazık değil mi kadına? Size hiç yakıştıramadım” diyerek hesap sordu. Bu mesaj karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Behzat Uygur şu cevabı verdi: “Hanımefendi o ben değilim. Ben başkasının kocasıyım.”

KARLI’DAN OLAYA MÜDAHALE

Bu ilginç olayı öğrenen olaya hemen müdahale eden Songül Karlı “Arkadaşlar Behzat Uygur benim arkadaşım, beni dolandıran Metin Yüncü” açıklamasını yaptı.

g-029.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X