Sonsuz aşka asla inanmıyorum 

‘Biraz Sezen biraz ben Deniz Seki’ konser projesiyle önceki akşam Bursa seyircisinin karşısına çıkan Deniz Seki, sahneden samimi itiraflarda bulundu;

Sonsuz aşka asla inanmıyorum 

RIDVAN DEMİR

EVDE SÖYLÜYORMUŞUM GİBİ…

Sezen Aksu şarkılarını yorumladığı ‘Biraz Sezen biraz ben Deniz Seki’ konseriyle Tayyare Kültür Merkezi’nde sahneye çıkan Deniz Seki, Bursalılardan büyük ilgi gördü. Konserinde Sezen Aksu’yu diyinden düşürmeyen Seki, ‘O da hep oturup şarkı söylemeyi seçtiği için ben de onun gibi olmak istedim. Ama böyle de çok keyifli evimde şarkı söylüyormuşum gibi’ dedi. Konserinde Bursalılara samimi itiraflarda da bulunan Seki, “Aşk” söyledikten sonra; “Sonsuz aşka kesinlikle inanmıyorum artık” dedi.

70 FIRIN EKMEK YEMEMİZ LAZIM

Konseri boyunca Sezen Aksu’ya övgüler yağdıran Deniz Seki, kendini usta sanatçıya benzetti. Seki, ‘O da bir aşk kadını bende bir aşk kadınıyım. O da aşk şarkıları yazıyor, röportaj vermekten asla hoşlanmıyor benim gibi. Ben de hiç hoşlanmam. Çünkü kendimi 3. tekil şahıs gibi anlatmak insanın hiç hoşuna gitmiyor. Tabii ki sezen aksu büyük bir ozan, sezen aksu olabilmek için 70 fırın ekmek yemek lazım’ diye konuştu. Seki, konser sonunda Bursalılar tarafından ayakta alkışlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X