Sonu güzel olsun Timsah’ım

Son iki maçtır galibiyete hasret kalan Bursaspor, gözüne Gençlerbirliği’ni kestirdi.

Sonu güzel olsun Timsah’ım

Yeşil beyazlılar, Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan müsabakada 3 puan alarak İlk yarıyı mutlu noktalamak istiyor. Zorlu maçta düdük Hüseyin Göçek’te. 

Süper Lig’de ilkyarının son haftasında Bursaspor, sahasında Başkent ekibi Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan müsabakada yeşil beyazlı ekip, sahadan 3 puan ile ayrılarak son iki haftada aldığı mağlubiyetleri taraftarlarına unutturmak istiyor. Zorlu karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Erdem Bayık yapacak. 

Ertuğrul cezalı

Ev sahibi Bursaspor’da sakatlıkları süren Cristobal Jorquera, Jires Kembo ve kart cezalısı Ertuğrul Ersoy, bugünkü mücadelede forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Emmanuel Badu’nun durumunun ise maç saati netlik kazanacağı bildirilirken, sakatlığı sebebiyle 5 maçtır takımdan ayrı kalan Mikel Agu’nun ise şans bulması halinde bugünkü karşılaşmada forma giyebileceği belirtildi. Gençlerbirliği’nde Diallo, Serdar, Halil İbrahim, Luccas ve Claro sakat Jailton ise cezalı olduğu için yok.

Kır zincirlerini

Yeşil beyazlılar, son üç maçtır Gençlerbirliği’ne üstünlük kuramıyor. 

Bursaspor ile Gençlerbirliği bugüne kadar Süper Lig’de 68 kez kozlarını paylaştı. Bursaspor bu maçların 26’sını kazanırken, Gençlerbirliği ise 21 maçta üç puana uzandı. 21 karşılaşmada ise taraflar puanları paylaştı. Son 7 mücadelede ise beraberlik görülmezken, Bursaspor’un 3, Gençlerbirliği’nin ise 4 maçta yüzü güldü. 

6 galibiyeti var

Yeşil beyazlı ekip, evindeki maçlarda ise rakibine olan üstünlüğü ile de dikkat çekiyor. Bursa’da Ankara ekibini 35 lig maçında ağırlayan yeşil beyazlılar, bu maçların 17’sini kazanırken 12 karşılaşmada ise rakibiyle puanları paylaştı. Gençlerbirliği’nin ise Bursa deplasmanında 6 galibiyeti bulunuyor. Bursaspor son 3 maçında Genclerbirliği’ne kaybetti. 

Bursa düşüşte

Süper Lig’de iki takımın form grafiğine bakıldığında Bursaspor, 7 maçlık namağlup serisinin ardından son 2 karşılaşmasında Fenerbahçe ve Trabzonspor’a yenildi. Gençlerbirliği ise, 4 maçlık mağlubiyet serisinin ardından son 3 lig maçında yenilmeyerek 7 puan topladı. Bu maç aynı zamanda ligin en az şut çeken iki takımını da karşı karşıya getirecek.

Cezalılar dikkat

Bursaspor’un Gençlerbirliğ ile oynayacağı karşılaşmada cezalı olan taraftarların dikkat etmesi gerekiyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçe müsabakası ile ilgili verilmiş olan Güney Kale Arkası 123,124,125,126 blok bloke cezası nedeniyle Fenerbahçe müsabakasını bu tribünlerden takip etmiş olan kombine sahibi taraftarlar Gençerbirliği müsabakasını stadyumdan takip edemeyecek olup kombine haklarını bloke cezası olmayan kişilere transfer edebilecekler.

Maçın tüm ayrıntıları OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

STAT: Büyükşehir Belediye
SAAT: 14.00
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Erdem Bayık
EKSİKLER: Jires Kembo, Jorquera, Ertuğrul, Bilal Kısa, Badu
EKSİKLER: Diallo, Serdar, Halil İbrahim, Luccas, Claro, Jailton
BİLET FİYATLARI: VIP 1.Balkon: 200, Batı Alt 100, Spor Toto Alt Tribün: 50, Spor Toto Üst Tribün: 40,  Güney Kale Arkası (Teksas): 20, TOFAŞ Tribünü: 20 TL.

14.00 beIN SPORTS

BURSASPOR

1 Harun Tekin
14 Ricardo Faty
93 William Paul Ekong
6 Titi
26 Barış Yardımcı
23 Aziz Eraltay
17 Furkan Soyalp
46 Mikel Agu
10 Pablo Martin Batalla
29 Dzon Delarge
28 Bogdan Stancu

GENÇLERBİRLİĞİ

1 Johannes Hopf
2 Ahmet Oğuz
18 Ousmane Ndiaye
6 Palitsevich
3 Uğur Çiftçi
8 Aleksandar Scekic
61 Zeki Yavru
17 Murat Duruer
10 Wiafe Manu
7 Ahmet İlhan
32 Petar Skuletic

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X