Sorgunluların 20. yıl coşkusu

Keles Sorgun Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği kuruluşunun 20. yılı nedeniyle eğlence programı düzenlendi. 

Sorgunluların 20. yıl coşkusu

Esenevler Mahallesi’ndeki İpek Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Sorgunlular yoğun ilgi gösterdi.

Dernek Başkanı Muharrem Ulutaş, yaptığı konuşmada 20. yılı kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Bu tür etkinliklerin önemine işaret eden Ulutaş, köylerindeki ihtiyaçları dile getirdi. Siyasilerin de ilgi gösterdiği etkinlikte Sorgun Köyü’nün sıkıntılarını dile getiren Ulutaş, en büyük beklentilerinin ana yolların ve tarla yollarının yapılması olduğunu belirtti. 

Etkinliğe CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, AK Parti İel Başkan Yardımcısı Recep Güleçyüz, AK Parti Keles İlçe Başkanı Mehmet Keskin, AK Parti Osmangazi İlçe Yönetimi’nden Erol Öztürk, geçmiş dönem milletvekili Faruk Anbarcoğlu, DAĞ-DER Genel Başkanı Ali Kaya ve Kütahyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beyhan Gündüz’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte Sorgun Peyniri ve Sorgun Bebekleri’nin tanıtımı ve satışı yapılarak, öğrencilere burs imkanı sağlandı.

Progamın sonunda yöresel sanatçılar Ali Saruhan ve Kadriye Saruhan’ın konserleriyle davetliler, keyifli anlar yaşadılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X