Sorunları çözmeliyiz

Özdemir, ‘Kulüpler Birliği ile görüşlerimiz aynıdır. Tüm sorunları masaya yatırdık. Bunlarla ilgili çeşitli komisyonlar kurma kararı aldık’ dedi.

Sorunları çözmeliyiz

TFF yönetimi ile Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri federasyonun Riva’daki tesislerinde biraraya geldi. Toplantı sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir, yaptıkları görüşme ile ilgili bilgiler verdi. Nihat Özdemir, ‘Türk futbolunun birçok sorunu var. Bu sorunları çözmek zorundayız. Kulüpler Birliği ile görüşlerimiz aynıdır. Tüm sorunları masaya yatırdık. Bunlarla ilgili çeşitli komisyonlar kurma kararı aldık. Bundan sonra da toplantılarımızı yaptıkça ne gibi kararlar aldık, kamuoyu ile paylaşacağız’ dedi.

Hayırlı olsun dedik

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman ise, ‘TFF yönetimi hayırlı olsun. Sayın başkanın da belirttiği gibi yapılması gereken çok işler var. Bugün bir başlangıcını yaptık. Bundan sonra oluşturulacak komisyonlarla beraber, birçok konuya el atma konusunda mutabık kaldık’ ifadesini kullandı. Toplantıya Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları iştirak ederken, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ise gelmedi. Sarı kırmızılı ekip adına Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X