Sosyal hizmet merkezi çalışmalarına başladı

Karacabey’de Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalarını yürütecek olan Sosyal Hizmet Merkezi faaliyete başladı.

Sosyal hizmet merkezi çalışmalarına başladı

AYHAN FİDAN

Sosyal Hizmet Merkezi, dezavantajlı grupları yerlerinde görüp ihtiyaçlarını tespit ederek, gerekli işlemleri hızlı bir şekilde yapacak ve destek sağlayacak.

Karacabey Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Osman Kahraman, hizmet vermeye başladıklarını kaydetti. Kahraman, “Vatandaşlarımızın hizmet artık ayağına gelmiş oldu. Karacabey Belediyesi bize bu binayı tahsis etti. Karacabey’e bu hizmetin ulaştırılmasında emeği çok olan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hizmet almak için vatandaşların Bursa’ya gitmek zorunda kaldıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, “Devletimizin birçok alanda güzel hizmetleri var. Ama bazı vatandaşlarımız bunlardan haberdar olamıyordu. Bundan sonra bütün hizmetleri buradan alacak ve takip edebilecekler. Bütün Türkiye’deki vatandaşlarımızın olduğu gibi Karacabey’de yaşayan vatandaşlarımızın da bu hizmetleri hak ettiğine inanıyoruz. Devletimizin bu imkanlarıyla vatandaşlarımızı buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X