Şov yapıyorlar

Bursa’da start alan Artistik Cimnastilig 2. Hafta ve Kulüplerarası Cinmastik Türkiye Şampiyonası’nda yaklaşık 400 sporcu hünerlerini sergilerken, ortaya muhteşem görüntüler çıkıyor.

Şov yapıyorlar

RECAİ UYSAL

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Artistik Cimnastilig 2. Hafta ve Kulüplerarası Cinmastik Türkiye Şampiyonası’nda heyecan Bursa’da sürüyor. Önceki gün start alan organizasyonda 1 ve 2. Lig’in yanısıra sporcular da yaş gruplarında kürsü mücadelesi veriyor. Atatürk Spor Salonu’nda bugün tamamlanacak yarışmalarda sporcuların performansı izleyenlerden de büyük alkış alıyor.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Birbirinden zorlu hareketleri en doğru şekilde yapıp rakiplerini geride bırakmak isteyen sporcuların heyecanına aileleri ve takım arkadaşları da ortak olurken, ortaya renkli görüntüler çıkıyor. Bursa’da adeta şölen havasında gerçekleştirilen yarışmalarda ilk 2 gün 1 ve 2. Lig performanslarının yanısıra 15-18 yaş yarışmaları yapıldı. Şampiyona bugün yapılacak 12-14 yaş yarışmalarıyla sona erecek.

CİMNASTİK YÜKSELİŞTE

Organizasyonun resmi açılışı da dün gerçekleştirilirken, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanvekili Emre Bağcı, katılan tüm sporculara başarı diledi. Yarışmalarda 400 sporcunun mücadele etmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Bağcı, “Tabii katılım bizleri sevindiriyor ancak biz ayrıca performansların da bizi mutlu etmesini bekliyoruz. Son dönemde uluslararası organizasyonlarda güzel sonuçlar aldık. Bu da Türk cimnastiğinin önemli bir noktaya geldiğini gösteriyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X