‘Soydaşlarımıza güven veriyoruz’

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’nin düzenlediği iftara katıldı.

‘Soydaşlarımıza güven veriyoruz’

DERYA DEMİR

Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen iftar programına Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da hazır bulundu.

2 bin 500’ü aşkın hemşehrisine seslenen Hakan Çavuşoğlu, gecede ortaya çıkan birlik ve bareberliğin örnek alınması gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin Balkanlara ve diğer ülkelere uzattığı ele dikkat çeken Çavuşoğlu, 65 yıl sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümülcine’ye gittiğini, bunun da bir ruh ve tarihe bakış meselesi olduğunu ifade etti. 

Çavuşoğlu, “Cumhurbaşkanımız her karşılaştığımızda, Batı Trakya’dan, Balkanlar’dan bir hal haber sorar. ‘Mutlular mı?’ diye sorar ve onları yalnız bırakmamamız, her daim yanlarında olduğumuzu hissetmeleri gerektiğini söyler. Türkiye bugün kendi gücünü muhafaza ederken, komşularında yaşayan akrabalarımıza ve soydaşlarımıza da güven telkin etmeye devam ediyor’ ifadelerini kullandı.

Gecede kürsüye çıkan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Ali Eminlatif ve BTTDD Genel Başkanı Necmettin Hüseyin de Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu gibi birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. 

İftar öncesinde geçen günlerde hayatını kaybeden BTTDD eski Genel başkanlarından Erol Kaşifoğlu için aşrı şerif okutuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X