Söyleyin kimde var böyle bir tesis!

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri yenilenen yüzüyle göz kamaştırıyor

Söyleyin kimde var böyle bir tesis!

Baştan aşağıya elden geçirilen emektar tesis için dün tören düzenlendi. Başkan Ali Ay ‘Burası Bursaspor’un Kurtuluş Savaşı’nın mühimmat deposu. Samet Aybaba da cesurca gençleri sahaya sürerek altyapıya verdiğimiz emeğin geri dönüşümünü sağlıyor’ dedi. 

Bursaspor Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri dün yenilenen yüzüyle kapılarını açtı. Vakıfköy’deki törene Vali Yardımcısı Güngör Bayrak, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım İlçe Jandarma Komutanı Jnd.Binbaşı Hacı Ahmet Önder, Bursaspor Başkanı Ali Ay, yöneticiler, Teknik Direktör Samet Aybaba ile A takım ve alt yapı oyuncuları katıldı. Açılış konuşmasını yapan Bursaspor Başkanı Ali Ay, ‘Bugün burada Bursaspor’umuzun tek gerçeği olan, futbol kamuoyunun övgüyle bahsettiği altyapımızla gurur duyuyoruz’ dedi. 

vakif1.jpg

DİLE GETİRİYORUZ

Başkan Ay ‘Günümüz futbol ekonomisine baktığımızda kulüplerin durumu ortada. Rakamsal verilerle bu içler acısı tabloyu sık sık dile getiriyoruz. Şu anda hepiniz Türk futbolunun kurtuluş reçetelerinden bir tanesinin tam üzerinde duruyorsunuz. Burası Vakıfköy yani adeta Bursaspor’un Kurtuluş Savaşı’nın mühimmat deposu. Samet Aybaba da cesurca gençleri sahaya sürerek altyapıya verdiğimiz emeğin geri dönüşümünü sağlıyor. Yegane hedefimiz başarıyı kendi evlatlarımızla kovalamak’ diye konuştu. 

SICACIK BİR YUVA

Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş da, Vakıfköy’den daha nice yeteneklerin çıkacağını belirterek ‘Hummalı bir çalışma, büyük bir özveri ve sponsorlarımızdan aldığımız güçle tesislerimizi yeniledik. Burası sadece antrenman ya da maç yapılan yer değil, aynı zamanda çocuklarımıza sıcacık bir yuva konumunda.

vakif2-001.jpg

Şehir dışından akademimize gelen çocuklarımızın aileleri, gözleri arkada kalmadan, gönül rahatlığıyla ve güvenle evlatlarını Bursaspor’a emanet ediyor. Burası sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin futbolcu üreten merkezi konumunda’diye konuştu. 

vakif3.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X