‘Sözde hukuk sistemi her daim ayaklarımızın altındadır’

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

‘Sözde hukuk sistemi her daim ayaklarımızın altındadır’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin hedefte olduğunu, milletin hasım güçlerin saldırısı altında bulunduğunu söyledi.

Ekonomik oyun ve operasyonların devamlı körüklendiğini dile getiren Bahçeli, ABD’de kurulan yanlı, yaftalı ve siyasi mahkemelerde Türkiye’nin yargılandığını vurguladı.

Türkiye’yi yere düşürmek amacıyla yerçekimiyle yarışanların ihanet ve ibret verici iffetsizliklerinin herkesin gözü önünde cereyan ettiğini belirten Bahçeli, “Türkiye, soytarıların ithamıyla değerinden bir şey kaybetmeyecektir. Aziz milletimiz soysuzların çamuruyla duruşundan ve tarihi vakarından asla vazgeçmeyecektir.” diye konuştu.

“Türkiye’yi sanık, şarlatanı tanık yapan; jürisi alık, niyeti tanıdık, iddiaları sarsak olan sözde bir hukuk sistemi her zaman, her daim ayaklarımızın altındadır, sonuna kadar da nefret ve öfkemizin hışmına uğrayacaktır.” ifadelerini kullanan Bahçeli, “Ortada suç yoktur, şarlatan yargılanmasın.” demediklerini; suç nerede işlenmişse yargı mercii, yargı sahası, hukuki sınırın orası, bunun da Türkiye Cumhuriyeti olduğunu söyledi. 

Bahçeli, “Uluslararası kumpasın hükmü Türkiye’de geçmeyecektir. FETÖ’cülerin intikam arayışları duvara çarpacaktır. Türkiye düşmanlarının hevesleri kursaklarında kalacaktır. Başka da yol ve çare yoktur. Çünkü Türkiye’nin ayağına kilit, ali menfaatlerine darbe vurulmak için plan üstüne plan yapılmaktadır. Bunun karşısında MHP duyarsız, duygusuz, tarafsız kalmayacaktır. Tarafımız, sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyeti’dir. Tarafımız, son nefese kadar Türk milletidir.” dedi.

 “ABD’ye el de sallasa…”

Bahçeli, şunları kaydetti:

“Zulüm karşısında; ihanet, melanet ve rezaletin kuşattığı bir ortamda tarafsızlık bize göre namussuzluktur. ABD’de kurulan tezgahın acentesi, tamamlayıcısı, selam mangası gibi hareket ederek doğruluğu yanlışlığı belli olmayan belgeleri pervasızca sallayanlar, Türkiye’ye karşı yeni bir cephe açmak için kollarını sıvayan namertlerdir. İç siyasi hesaplarını ülkemizin karışmasına bağlayan, büyük kongreleriyle ilgili tahkimat yapan, dağınıklıklarını iftira siyasetiyle kapatmaya çalışan işgüzar ve işbirlikçilerin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Topluma söyleyecek bir şeyleri olmayan, geleceğe anlatacak bir fikir ve siyasetleri bulunmayan aymazlar kafilesi gerilim ve gerginliği kurtarıcı olarak gören noktaya savrulmuşlardır. Türkiye’nin kaybetmesine oynayan, bunun için çorak toprak üzerinde ot bitirmeye çalışanlar en acı yenilgiyi tadacaklardır. Bunlara merhamet ise maraz doğuracaktır. 

Yorgun siyasetleriyle, ülkeyi karanlık çöllerine çekmeye çalışanlara hoşgörü olur mu? Elbette olmaz, olmayacaktır. Bu ülkede günahkarların bedelini masumlar ödemeyecektir. Gönülden gönüle açılan pencerelerden dolan millet ışığı yürekleri tutuşturup mumdan kuşatmayı Allah’ın izniyle yakıp geçecektir. Zafer Türk milletinindir. 

İçlerinde yalan nefreti kopanlar belge de sallasa, ABD’ye el de sallasa, Haçlıların beşiğinde de sallansa, nihai son kendileri adına utanç verici ve nesillerini bile utandıracak bir kokuşmuşluk olacaktır.”

“Türkiye’yi yöneten Cumhurbaşkanı’dır, Başbakan’dır”

Bahçeli “Neymiş, MHP ne derse o yapılıyormuş, MHP iktidara yön veriyormuş. AK Parti’nin bir kısım milletvekili ve yöneticisi kaygılanmasın, korkuya kapılmasın. Türkiye’yi yöneten Cumhurbaşkanı’dır, Başbakan’dır. Hükümete desteğimiz, terörle mücadelenin başarıya ulaşması, dış politikada elinin zayıf olmaması içindir. Hiç kimse merak buyurmasın, MHP yerini de yurdunu da bilir, bilmeye de devam edecektir.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X