SP de hareketlendi

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı’nda da seçim hareketliliği yaşanmaya başladı.

SP de hareketlendi

HATİCE DAL

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun dikkat çeken çıkışlarının ardından gözlerin çevrildiği SP Bursa İl Başkanlığı’nda, geçen seçimlere nazaran daha hareketli oluyor. 

Dün il başkanlında düzenlenen toplantıda aday adaylarının başvuruları alınırken, gösterilen ilgi il yönetimini memnun etti. 
Teşkilatlanma bakımından Türkiye’deki en güçlü teşkilata sahip olduklarını savunan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Atmaca, “Mevcut hükümetin yaklaşımları ile sorunlara çözüm bulmak mümkün değil.

Ülke idaresinde mutlak bir değişime ihtiyaç vardır. Muhalefette yapıcı, yönlendirici ve birleştirici eleştiriler yapmaktan uzak kalıyor” dedi.

Kutuplaşmayı önleyici politikalar yapmaya devam edeceklerini belirten Mehmet Atmaca, “Türkiye’de farklı siyasi kimlikteki ve etnikteki insanlar bir araya gelsin ve yeniden huzur inşa edilsin. Biz bu amaçla yoğun çalışmalarımıza başladık ve Bursa’da da seçime hazırız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X