Subaru 2017’de de ödülleri topladı

Subaru’nun markaya özgü, 45 yılı aşkın süredir gelişimini sürdüren Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi’ne dayanan SUV tecrübesiyle üretilen Yeni Subaru XV, Forester ve Outback modelleri ilgi görürken, araçlar geçen yıl birçok ödüle layık görüldü. 

Subaru 2017’de de ödülleri topladı

Erginakın Otomotiv’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, Subaru’nun 2017’de Amerikan Karayolları Güvenliği Sigorta Enstitüsü’nden ‘En Güvenli Seçim’ kategorisinde 6 modeliyle büyük ödülleri topladığına işaret edildi. Ayrıca Yeni Subaru XV modelinin, Avrupa Yeni Otomobil Değerlendirme Programı’nın güvenlik performans testi olan Euro NCAP’ten en yüksek puan olan ‘5 yıldız’ı elde ettiğine işaret edilen açıklamada, ”Subaru’nun EyeSight özellikli 6 modeli de ‘IIHS 2017 TOP SAFETY PICK + (TSP+) Güvenlik Ödülü’nü kazandı. Bir ödül de Japonya’daki bağımsız test kuruluşu JNCAP geldi. Yeni Subaru XV ve Impreza, NASVA tarafından gerçekleştirilen önleyici güvenlik performansı değerlendirmesi olan JNCAP’te 2016-2017 Grand Prix ödülüne ulaştı” denildi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X