‘Suçla mücadelede muhtarlara önemli görev düşüyor’

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Görücü, suçla mücadelede muhtarlara önemli görev düştüğünü ifade ederek, “Amacımız İnegöl’de insanların huzur içerisinde yaşaması” dedi.

‘Suçla mücadelede muhtarlara önemli görev düşüyor’

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, ilçe merkezindeki mahallelerin muhtarlarışla buluştu. Görücü,  muhtarların devlet-vatandaş arasındaki ilk köprü olduğunu ifade etti. 

Kaymakamlık binasında düzenlenen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ile 21 merkez mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakamı Şükrü Görücü, uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için muhtarlara önemli görev düştüğünü söyledi. En çok sıkıntı yaşadıkları konunun başında uyuşturucu geldiğini belirten Görücü, muhtarlara uyarılarda bulundu.

‘BİLDİRMEKTEN ÇEKİNMEYİN’…

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, ‘Siz mahallenizdeki o kişileri biliyorsunuz. Devletle vatandaş arasındaki ilk köprü sizsiniz. Bizim amacımız, İnegöl’de insanların huzur içerisinde, rahat içerisinde yaşaması. Bu, el birliği ile olur. İcraatı hep birlikte göreceğiz. Arkalarında kim var, bilelim. 155’teki görevlileri uyarın.

Siz silah atanı da, esrar satanı da, fuhuş yapanı da emniyete, jandarmaya bildirmekten çekinmeyin. Bu milletin rahatı için bunları yapmak zorundayız. Bu kapı her zaman açık, randevuya gerek yok. Telefon numaram hep açık. Eğer başınız darda ise gece uyandırabilirsiniz. Vatandaşın işini mümkünse en kısa sürede birinci elden göreceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X