Şükrü Şankaya İlkokulu anneleri sertifikalarını aldı

Yeşim Tekstil, Kelebeğin Dünyası Projesi kapsamında Panayır Şükrü Şankaya İlkokulu annelerine yönelik düzenlenen sertifika törenine ev sahipliği yaptı.

Şükrü Şankaya İlkokulu anneleri sertifikalarını aldı

Yeşim Tekstil ile Uludağ Soroptimist Kulübü’nün iş birliği ile hayata geçirilen çalışmada, annelere sağlık, hukuk ve aile/kişisel gelişim gibi konulara yönelik eğitimler verildi. Proje kapsamında ekim ayından bu yana gerçekleştirilen 7 eğitimle 111 kadına ulaşıldı. 

“KADIN DEĞİŞİRSE TOPLUM DEĞİŞİR”…

Sertifika töreninin açılışında konuşan Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Direktörü Dilek Cesur,  kadınlar ne kadar güçlü hale gelirse toplumun da o denli güçleneceğine dikkat çeken Cesur, “Kadın değişirse toplum değişir. Kadın ekonomik hayatın içinde kendine daha fazla yer bulursa, yapacak çok şeyi olur.

Kızlarımızı güçlü ve ayakları üzerinde duran bireyler olarak yetiştirirsek, toplumun yapısının değişmesine de katkı sağlarız. Ülkeler, özellikle kadınların gücü nispetinde gelişiyor ve toplumun refahını kadınlar sağlıyor” şeklinde konuştu. Uludağ Soroptimist Kulübü Başkanı Özce Öztürk Boğa da “Elde edilen her türlü etkiyi gözlerinizde görme şansı bulduk ve en önemlisi gözlerinizde inanmışlığı gördük. Bizi anlayan ve bizi dinleyen birilerinin olması son derece önemli. O nedenle bundan sonra da hep birlikte olalım ve hep birlikte yol alalım” dedi. 

Sertifika töreninde, eğitimlere en çok katılım göstererek ilk üçe giren Filiz Kaya, Nazan Çetin ve Nurcan Avcı’ya sertifikaları ve hediyeleri takdim edildi. Eğitimlere 6 aydır devam eden anneler de katılım sertifikası almaya hak kazandı.  Törenin ardından gerçekleştirilen özel programın konuk konuşmacısı Eğitim Danışmanı Aylin Sabancı, ‘Kadın Olmak: Milat’ konulu söyleşi gerçekleştirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X