Şule Çet’in ölümünde yeni gelişme

Ankara Başsavcılığı Şule Çet’in ölümüyle ilgili daha önce serbest bırakılan şüphelilerin tekrar gözaltına alındığını duyurdu. Şüpheliler tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Şule Çet’in ölümünde yeni gelişme

Ankara’da bir plazanın 20. katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet’in ölümüle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara Başsavcılığı soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan ve serbest bırakılan şüphelilerin tekrar gözaltına alındığını açıkladı. Şüpheliler tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. 

Çet’in yakınları olayın intihar değil cinayet olduğunu belirtip yargıya başvurmuştu. Şule Çet’in binadan düştüğü sırada yanında bulunan Çağatay A. iki kere gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

Son olarak Çet’in otopsi raporunda genç kızın ölmeden önce tecavüze uğradığı ve ters ilişkiye zorlandığı ortaya çıkmıştı. Genç kızın atladığı iddia edilen pencerede yapılan incelemelerde Şule’nin parmak izlerine rastlanmamıştı.

Şule’nin vücudunda yapılan incelemelerde 10 parmağının dokuzunda bir erkeğe ait doku çıkmıştı. Çet’in vücudunda uyumayı tetikleyen uyarıcı madde tespit edilmişti. 

Çet’in ölüdüğü sırada plazadaki ofiste Çağatay A.’nın dışında B.A.’nın da bulunduğu ortaya çıkmıştı. B.A. ise ifadesinde başka odada olduğunu, neler yaşandığını bilmediğini söylemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X