Süleyman Soylu’dan Meral Akşener talimatı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır.” dedi.

Süleyman Soylu’dan Meral Akşener talimatı

Meral Akşener’in İstanbul’daki evinin önünde bir grup tarafından dün gece slogan atılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı SüleymanSoylu, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır.” ifadesini kullandı.

İstanbul Valiliği: İlgili inceleme başlatıldı

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Dün saat 23.30 sıralarında İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in konutunun önünde meydana gelen izinsiz gösteri ve protesto eylemine katılanlar hakkında adli mercilere intikal ettirilmek üzere Valiliğimizce derhal tahkikat başlatılmıştır. Sayın Genel Başkan’ın konut güvenlik tedbirlerinin kaldırılması yönündeki farklı tarihli iki talebine rağmen konut çevre güvenliğini sağlamakla görevli polis ekibi Valiliğimizce görevine devam ettirilmektedir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimizin huzur ve sükûnuna yönelik her türlü eylem ve kişi hakkında yasaların verdiği görev ve yetkiler tereddütsüz yerine getirilecektir” denildi.

son-dakika-aksener-in-evini-basan-mhp-liler-ile-11301158_4333_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X