Süleymaniye’ye 64 araçlık otopark

İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi’nde 2 bin metrekarelik alanda yaptığı düzenleme ile bölgeye 64 araçlık otopark kazandırdı.

Süleymaniye’ye 64 araçlık otopark

Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan alanda başlatılan otopark ve yeşil alan çalışması tamamlandı. Yapılan düzenleme ile 64 araçlık otopark kullanıma sunuldu.

Belediye Başkanı Alper Taban, “Vatandaşlarımızın bulundukları mekanları güzelleştirmeye çalışıyoruz. Bugün de Süleymaniye Mahallemizde yeşil alan uygulaması, yürüyüş yolları ve otopark alanı şeklinde çoklu bir uygulamayı devreye almış bulunuyoruz” dedi.

Uygulanan proje ile ilgili bilgiler veren Taban, “Yeşil alan etrafında 960 metrekarelik bir bölümde 64 araçlık otopark alanı var. 700 metrekarelik alan a orta bölümde bulunan yeşil alan bandından oluşuyor. Yine otopark ve yeşil alan arasında kalan bölüm ise yürüyüş yolu olarak düzenlendi.

Burada içerisindeki mevcut yetişkin ağaçları da muhafaza ederek yeni ağaçlar da ekledik. At kestanesi, akçağaç, sedir ve manolya gibi bitkilere yer verdik. Çok güzel bir alan oluştuğunu düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X