Sultanlar dolu dizgin

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı TVF Venüs Sultanlar Ligi 13. Hafta mücadelesinde konuk ettiği Seramiksan’ı 3-1 yendi.

Sultanlar dolu dizgin

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini baş başa geçen mücadelenin ardından 25-23 önde geçen Bursa ekibi, ikinci sette etkinliğini sürdüremeyince seti 25-20 geçerek skoru eşitledi.  (1-1)

Maçın üçüncü setine istediği gibi başlayamayan yeşil-beyazlılar ilk bölümlerde 5-9 geriye düştü, Cansu’nun isabetli pasları ve Dimitrova’nın elinden bulduğu sayılarla skoru 10-10’a getirirken teknik molaya da 12-11 üstünlükle girdi. Teknik molanın ardından file üzerinde hücum etkinliğini sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor bulduğu seri sayılarla aradaki farkı açtı ve seti 25-15 kazanarak maçta yeniden öne geçti. (2-1)

Karşılıklı sayılarla sürekli eşitliğin korunduğu maçın dördüncü setinde, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü eşitliği bozarak teknik molaya 12-10 üstünlükle girdi. Teknik molanın sonrasında 4 sayılık seri bulan konuk ekip Seramiksan  oyunda öne geçerken yeşil-beyazlıların öne geçme çabası sonuç vermeyince tecrübeli antrenör Angelo Vercesi molaya gitti. Molanın ardından salonda bulunan seyircilerin büyük desteği ile yeniden maça ortak olan yeşil-beyazlılar bu seti de 25-22 geçerek maçı 3-1 kazanmayı bildi.

Bu sonucun ardından puanını 21.200 yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü TVF Venüs Sultanlar Ligi 14. Haftasında kendi evinde 17 Ocak Çarşamba günü saat 17:30’da Çanakkale Belediyespor’u ağırlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X