Sultanlar finale göz kırptı

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Fransız temsilcisini de yenen Bursa ekibi, 3. kupaya yeşil ışık yaktı.

Sultanlar finale göz kırptı

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası yarıfinal ilk maçında evinde Nantes VB’yi 3-0 mağlup ederek final kapısını araladı. Maçın rövanşı 21 Mart’ta deplasmanda oynanacak.

Voleybol CEV Challenge Kupası’nda mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, yarıfinal ilk maçında evinde Fransa’nın Nantes VB takımını 3-0 yenerek final için avantaj sağladı. 2 kez müzesine götürdüğü kupada bu sezon da şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen Bursa ekibi, rakibiyle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştı. Kupada bu sezon RSR Walfer, Charleroi ve Hermes Oostende’yi safdışı bırakan yeşil beyazlılar, Nantes VB karşısında ilk seti 25-19 aldı.

RÖVANŞ 21 MART’TA

Karşılaşmanın ikinci setinde file önünde etkili gözüken Büyükşehir Belediyespor, rakibine 25-23 üstünlük sağladı. Üçüncü sette de rakibine 25-18 ile diş geçiren Bursa ekibi, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve 21 Mart’ta Fransa’da oynanacak rövanş öncesinde avantaj elde etti.

Yeşil beyazlılar, rövanşta rakibi karşısında alacağı her türlü galibiyet yada 3-2’lik yenilgide adını finale yazdıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X