Sultanlar işini bilir!

Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası yarıfinal ilk maçında saat 18.00’de Fransa temsilcisi Nantes VB ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaşacak.

Sultanlar işini bilir!

Voleybol CEV Challenge Kupası’nda mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, yarıfinal ilk maçında bugün evinde Fransa’nın Nantes VB takımını konuk edecek. 2 kez müzesine götürdüğü kupada bu sezon da şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen Bursa ekibi, rakibini yenerek deplasmanda oynayacağı rövanş öncesinde avantaj elde etmek istiyor.

Kupada bu sezon RSR Walfer, Charleroi ve Hermes Oostende’yi safdışı bırakan yeşil beyazlılar, Nantes VB ile ilk maçını bugün saat 18.00’de Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacak.

RÖVANŞ 21 MART’TA

Karşılaşmayı Jantcho Stankov (Bulgaristan)-Zdravko Zdraveski (Makedonya) hakem ikilisi yönetecek. Büyükşehir Belediyespor, rakibiyle rövanş maçına ise 21 Mart’ta Fransa’da çıkacak.

Bursa ekibi, rakibine her iki maçın sonunda puan olarak üstünlük kurarsa, adını 2018 CEV Challenge Kupası bayanlar kategorisinde finale yazdıracak ve Olympiacos SFP Piraeus (Yunanistan)-Dinamo Krasnodar (Rusya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X