Sultanların gözü Avrupa’da

Bursa Büyükşehir Belediyespor, bugün saat 21.00’de Lüksemburg’un RSR Walfer takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Sultanların gözü Avrupa’da

CEV Challenge Kupası 3.tur ilk maçında bugün RSR Walfer ile karşılaşacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol takımı Luksemburg’a gitti. DÜn sabah saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nden kulüp otobüsü ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na giden Sultanlar buradan önce 3 saat süren uçuşun ardından Brüksel’e indi, ardından 2 saat süren otobüs yolculuğu ile Luksemburg’un Walferdan şehrine ulaşarak kamp yapacağı otele yerleşti.

Rövanş 10 Ocak’ta Bursa’da

Takımın akşam yaptığı antrenman önce kısa bir değerlendirmede bulunan yeşil beyazlıların tecrübeli antrenörü Angelo Vercesi, Luksemburg temsilcisine karşı iyi hazırlandıklarını ve tur için avantajlı dönmek adına sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi. Bugün TSİ 21.00’da oynanacak karşılaşmanın ardından yarın yurda dönecek olan Sultanlar, rövanşı 10 Ocak Çarşamba günü Bursa’da oynayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X