Sürprizi neden biz yapmayalım?

Samet Aybaba, ‘2-3 sene daha kulüplerin ekonomisi sıkıntıda olacak. Bursaspor, içindeki sorunlardan çabuk kurtulursa bu fırsatı değerlendirebiliriz’ dedi. 

Sürprizi neden biz yapmayalım?

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kulübün bazı sıkıntıları kısa sürede atlatması durumunda ligdeki denge değişiminden faydalanıp zirveye oynayabileceğini söyledi. Aybaba, ‘Aslında biz şu anda hızlı başladık, avantajlıyız. 2-3 sene daha kulüplerin ekonomisi sıkıntıda olacak, öyle gözüküyor.

Çok sürpriz takımlar şampiyon olabilir. İş oraya doğru gidiyor. Bursaspor’un da büyük avantajı var. Eğer içindeki sıkıntılardan çabuk kurtulursa bu fırsatı değerlendirebiliriz’ dedi.

HERKES HATA YAPTI

Genç futbolcuların performansındam memnun olduğunu yineleyen ve daha fazla yetenekli isme şans vereceğini kaydeden Samet Hoca, kulüplerin ekonomik sorunlarıyla alakalı şunları söyledi: ‘Futbolun içindeki herkesin yaptığı hatalar var. Kulüpler derken sadece başkanları yönetimleri değil, bu işin içindeki teknik adamları da sorgulamak lazım. Onların da bu ekonomik kötü gidişte etkisi var. Neden altyapıdan oyuncu bulalım, geliştirelim, farklı işler yapalım diye düşünülmedi mesela?’ 

OYUNCU BAKIYORUZ

‘O zaman al dünyanın en iyi oyuncularını, ondan sonra, -ben şampiyon oldum- de. Bunlar doğru şeyler değil. Biz teknik adamların da bu krizleri doğru yönetmesi lazım. Ama bakıyoruz şimdi gençlere dönüş başladı. Onlar mecburiyetten dönüyorlar, biz ise planladık. Planlı yaptık.

Devre arası için de 2-3 tane oyuncu bakıyoruz. Sadece devre arasını değil de, yeni sezon için de düşünüyoruz. Öyle oyuncu alalım ki hem ikinci yarıda bize katkısı olsun hem de bir sezon ki sezonda bize katkısı olsun.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X