Survivor Erdi rolünü abartınca ünlü oyuncuyu hastanelik etti!

Survivor Erdi olarak tanınan Erdi Ünver kendini rolüne fazla kaptırınca Peker Açıkalın’ı gerçekten dövdü. Olay sonrası Açıkalın’ın kalp pili yerinden oynadı. Yürekler ağızlara geldi.

Survivor Erdi rolünü abartınca ünlü oyuncuyu hastanelik etti!

Önceki gün Aşiyan’da balık tutarken objektiflere yansıyan Erdi Ünver, Şu sıralar oyunculuk dersleri aldığını belirterek, geçtiğimiz günlerde aynı film için kamera karşısına geçtiği usta oyuncu Peker Açıkalın’ı rolüne fazla kaptırınca fazla hırpaladığını söyledi.

“SANAT İÇİN OLUYOR BÖYLE ŞEYLER!”

Elinin ayarının kaçtığını gülerek anlatan Ünver, film setinde Açıkalın’la aralarında geçen sahneyi ise, “Karımı Gördün Mü?’ adlı filmde Peker Açıkalın’la karşılıklı oynadık.

Peker ağabey ile frekansımız tuttu. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali Peker ağabeyi biraz hırpalamam gerekiyordu biraz fazla kaçırdık. Malum kalp pili falan yerine zor yerleştirdik. ‘Hafif hırpala’ dediler sandalyeler havada uçuştu. Tekrardan kusura bakmasın, fenalaşınca vicdanen rahatsız hissettim kendimi ama rolüme kendimi çok kaptırıyorum sanat için oluyor böyle şeyler. Peker ağabeyle film çekiyorsan her zaman ambulansın kapıda olması lazım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X