Survivor şampiyonu dansözle karşılıklı döktürdü

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken, geçtiğimiz akşam gittiği bir mekanda dansözle karşılıklı göbek atarak para taktı.

Survivor şampiyonu dansözle karşılıklı döktürdü

TV8 ekranlarında yayınlanan en eğence yarışma programı Survivor şampiyonu Ogeday Girişken, gittiği eğlece mekanında oryantelle karşılıklı göbek attı.

DANSÖZLE KARŞILIKLI GÖBEK ATARAK PARA TAKTI
 
Ogeday Girişken geçtiğimiz düzenlenen bir etkinliğe katıldı. İlerleyen saatlerde mekanda eğlencenin dozu artarken, oryantallerin muhteşem şovunu bir süre izledikten sonra dayanamayan Ogeday, ise kendini piste atarak kurtlarını döktü.Arkadaş grubuyla gönlünce eğlenen Ogeday, geleneğe uyup dansöze para yapıştırırken oldukça keyifliydi.

“İNSAFLI ELEŞTİRİLERE SAYGI DUYARIM, BENİ DAHA ÇOK KAMÇILAR”
 
Aynı etkinliğe katılan pop müziğinin yeni yıldızı Gökçe Türk, çıkış yaptığı ‘Beyefendi’ şarkısının söz ve müziğine imza atan Emre Olgun’la baş başa eğlendi. Serdar Ortaç ile yeni bir single projesi olduğunu sevenlerine müjdeleyen Gökçe Türk, şarkısının yakaladığı başarıdan memnun olduğunu belirtti. ‘Beyefendi’ şarkısına çok güzel yorumlar aldığını söyleyen Türk, “İnsaflı eleştirilere saygı duyarım, beni daha çok kamçılar” dedi.

--3727925.jpeg

--3727924.jpeg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X