Tabure kavgasından 37 yıl hapis çıktı

Bursa’da tabure yüzünden çıkan kavgada 2 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi de yaraladığı iddia edilen sanık toplam 37 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Tabure kavgasından 37 yıl hapis çıktı

Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, “kasten adam öldürmek, yaralamak ve ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından müebbet hapsi istenen tutuklu sanık K.Ç., son kez hakim karşısına çıktı. Geçen yıl Temmuz ayında merkez Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi’nde tabure yüzünden çıkan kavgada tabancayla 9 el ateş ederek, Mehmet Emin Öztürk ile oğlu Ali Volkan Öztürk’ün ölümüne diğer çocukları Cenk Alpaslan, Ozan ve Hasan Hüseyin Öztürk’in ise yaralanmasından sorumlu tutulan K.Ç., son sözünde mahkemenin takdirine sığındığını söyledi.

Kısa bir aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti başkanı sanık K.Ç.’yi, ‘kasten iki kişiyi öldürmek’ suçundan 30 yıl, Cenk Alpaslan Öztürk’ü yaralamaktan 3 ay 22 gün, Ozan Öztürk’ü yaralamaktan 11 ay 7 gün, Hasan Hüseyin Öztürk’ü yaralamak ise 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca “6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet” suçundan sanık K.Ç.’ye, 1 yıl 8 ay hapis ve bin 500 lira para cezası verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X