Tahta için kaynak arayışı

Bursaspor yönetimi, transfer tahtasını açtırmak için birçok kişi ve kurumla bir araya geliyor

Tahta için kaynak arayışı

Yönetimin, gelir beklediği diğer kısım oyuncu satışı. Okan Kocuk’un ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, kasaya girecek rakam 450 bin Euro. Ertuğrul için ise Lecce kulübüyle temaslar devam ediyor. 

Bursaspor’da yönetim, transfer tahtasını açtırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Yeniden Spor Toto Süper Lig’e dönebilecek bir kadro oluşturmak isteyen Başkan Mestan ve ekibinin, tahtayı açtırmaya yetecek olan parayı toplamak için görüşmelerine devam ediyor. Birçok kişi ve kurumla bir araya gelen Mesut Mestan’ın birkaç gün içerisinde olumlu sonuç almayı planladığı ve konuyu kamuoyuyla paylaşacağı belirtildi. 

ARTIK AN MESELESİ

Başkan Mestan’ın tahtayı açtırır, açtırmaz transferde hamle yapacağı ve daha önce prensip anlaşmasına varılan birçok isimlerle resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Mestan’ın gelir beklediği diğer bir kısım ise oyuncu satışı. Bilindiği gibi yeşil beyazlı kulüpte şuana kadar bonservis ücreti getiren tek isim Stephane Badji olmuştu. Galatasaray’a transferi gündemde olan kaleci Okan Kocuk’un ise artık ayrılması an meselesi. 

ERTUĞRUL’DA GİDİYOR

23 yaşındaki kaleci daha önce yapılan anlaşma gereği 450 bin Euro bonservis getirmek zorunda. Genç file bekçisinin menajeri Mirsad Türkcan’ın bu rakamı getireceği ve sözleşmeyi feshedeceği belirtildi. Ayrıca Ertuğrul Ersoy için ise Lecce kulübüyle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Sözleşme fesih bedeli 750 bin Euro olan Ertuğrul’un da durumunun birkaç gün içerisinde netleşeceği bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X