Takımın toplantısı için geldi

Kırmızı siyahlı kulübün yeni yönetimi ilk toplantısını dün yaptı… Sanatçı Alişan’ın da yer aldığı yönetim ilk olarak, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.  

Takımın toplantısı için geldi

NEVZAT OKUMUŞ

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Orhangazi Belediyespor’un yeni yönetimi ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. 

Sanatçı Alişan ve Galatasaray eski yöneticisi Bülent Tulun’un da yer aldığı yönetim, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve takımı ziyaret etti. Çağlayan, “Erzurumspor’da tarihi başarılara imza atan Ali Demirhan gibi tecrübeli bir isim öncülüğünde son derece değerli isimlerin yer aldığı böyle bir yönetimin başarılı olmaması mümkün değil. El birliği ile Orhangazi Belediyespor’u layık olduğu yerlere taşıyacağız’ dedi.

HIZLI HAREKET EDECEĞİZ

Sanatçı Alişan da, “Yönetimde futbol konusunda duayenler var. Böyle bir ortamda futbolu seven birisi olarak hem maddi hem de manevi anlamda elimden gelen desteği sağlayacağım” diye konuştu. Kulüp Başkanı Selahattin Çelik ise “Devre arası döneminin sonuna yaklaşıldığını ve acil ve hızlı bir şekilde hareket ederek kulüpteki tüm sorunları çözüp ikinci yarıya güçlü bir şekilde girmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından Orhangazi Belediyespor yönetimi, takımın maçlarını oynadığı ilçe stadyumunda inceleme yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X