‘Takviyelerle kendimize  geleceğiz’

Ali Ademoğlu, ‘Kulübün ekonomik sorunlarının yanında transfer de olması gerekir. Başkanımız çalışmaları sürdürüyor. İnşallah devre arasında iyi bir çalışma yapıp takımı ikinci yarıya hazırlamamız gerekiyor’ dedi.

‘Takviyelerle kendimize  geleceğiz’

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, ara transferde kadroyu güçlendireceklerini söyledi. İlk olarak son 16 turu ilk maçında 1-0 kaybedilen Gençlerbirliği maçını değerlendiren Ademoğlu, ‘Lig ile Türkiye Kupası maçları farklıdır. Dengeler göz önünde bulundurulur. Beklediğimiz gibi olmadı. Zemin ve motivasyon eksikliğimiz söz konusuydu. İlk yarı hocamız kadar heyecanlı ve motive değildi oyuncular. İkinci yarıda daha arzu eden bir takım sahadaydı. Bursa’da daha iyi oynayacağımıza inanıyorum’ diye konuştu.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ligin ikinci yarısında daha iyi bir takım olacaklarını ifade eden Ademoğlu ‘İkinci yarı daha iyi olması umudundayız. Taraftarımızın beklentilerini karşılamamız lazım. Ama kulübün ekonomik sorunlarının yanında transfer de olması gerekir. Başkanımız çalışmaları sürdürüyor. İnşallah devre arasında iyi bir çalışma yapıp takımı ikinci yarıya hazırlamamız gerekiyor. Takviyelerle birlikte daha iyi duruma geleceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X