Tam yol ileri!

Çanakkale’de Arabayatağı ve Zaferspor, Kütahya’da ise Altınsaban ile Yıldırım Belediye U14 takımları rakip tanımıyor.

Tam yol ileri!

U14 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Bursa takımları fırtına gibi esiyor. Çanakkale grup merkezinde mücadele eden Arabayatağıspor Edirne Köprücespor’u 5-0 mağlup etme başarkısı gösterdi. Mavi beyazlı ekibimiz bugün Eceabat’ta saat 15.00’te İstanbul Sultangazispor ile grup birinciliği için sahaya çıkacak. Diğer temsilcimiz Zaferspor da Bandırmaspor’u 4-0 mağlup ederek iddiasını ortaya koydu. Kırmızı beyazlılar bugün 17.00’de Eceabat Sahası’nda İstanbul Çeliktepe ile liderlik için karşılaşacak.

İKİSİ DE KAZANDI

Kütahya grup merkezindeki ilk maçında Adapazarıspor’u 2-1 yenen Altınsabanspor bugün saat 17.00’de karşılaşacağı İstanbul Erokspor’u mağlup etmesi durumunda adını finale yazdıracak. Altıntaş’taki maçlarda mücadele eden bir diğer ekibimiz Yıldırım Belediyespor’da dün Çanakkale Barbaros’u 2-1 mağlup etti. Yıldırım bugün saat 14.30’da İstanbul Esenyalı ile final için sahaya çıkacak.

Arabayatağı mavi beyaz

Edirne Köprücespor’a gol yağdıran Arabayatağıspor, İstanbul Sultangazi’yi de devirerek adını finale yazdırmak istiyor.

Zaferspor kırmızı beyaz

Bandırmaspor’u Dağahan (2) ve Barış’ın (2) golleriyle farklı geçen Zaferspor, bugün saat 17.00’de İstanbul Çeliktepespor ile grup birinciliği için karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X