Tamircilerde yeni başkan iddialı

Bursa Oto Tamirciler Odası’nda tecrübeli başkanı AbdülKadir Kargılı’ya karşı üstünlük sağlayarak başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Geç, zaman kaybetmeden çalışmalarına başladı ve iddialı açıklamalarda bulundu.

Tamircilerde yeni başkan iddialı

Geç, ‘Değişim olmadan gelişim olmaz’ sloganıyla girdikleri kongrenin ardından üyeleri arasında birlik ve beraberliği sağlayıp, odayı ve hizmetlerini üyelerinin ayağına taşıyacak çalışmaları başlattıklarını ifade etti.

Nilüfer’de şube sözü veren Geç, ”Hizmette yeni atılımlar yaparak, camiayı geleceğe taşıyacağız. Esnafımızın vizyonunu daha modern kriterlerle buluşturacak, aynı zamanda üye ve yönetici ilişkilerine huzur ve güven getirecek bir yönetim oluşturmayı planlıyoruz. Teknolojiyi kullanarak, günün şartlarına uygun projelerle, üyelerimizi çağın rekabet şartlarına uygun şekilde geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz” dedi.

Mustafa Geç başkanlığındaki Oda yönetiminde şu isimler yer alıyor: İsmail Özdemir, Halim Balı, Şuayip Özcan, Ali Karakaşlı, Harun Zeybek, Yılmaz Kılınç, Abdülsselam Sönmez, Serdar Şentürk.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X