Tanase haber gönderdi!

Kadroya 8 takviye birden yapan Bursaspor yönetimi, Giresunspor’da şans bulamayan 32 yaşındaki Cristian Tanase’yi transfer edeceği iddia edildi. 

Tanase haber gönderdi!

Transfer tahtasının açılmasıyla birlikte transferde son güne yaklaşılırken Bursaspor yönetimi kadrosuna katacağı isimlerle görüşmelerini hızlandırdı… Kadrosuna Onurcan Piri, Çağlar Şahin Akbaba, Recep Aydın, Cüneyt Köz, Musa Araz, Anıl Karaer, Mamadou Diarra ve Aykut Akgün ile sözleşme yaparak kadrosunu güçlendiren yeşil beyazlılar, şimdi de kanat takviyesi yapmak için uğraş veriyor. Yeşil beyazlıların geçtiğimiz sezon devre arasında TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’a transfer olmasına karşın fazla oynama şansı bulamayan Cristian Tanase’nin haber gönderdiği öğrenildi. 

Şans bulamıyor

Ligin ilk maçında Menemenspor’a karşı sadece 44 dakika forma giyen, geçtiğimiz hafta ise Ümraniyespor karşılaşmasının kadrosunda bile yer almayan Tanase’nin takımdan ayrılmak istediğini ve bunu Bursaspor’a ilettiği iddia edildi. 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu Türkiye’de Giresunspor’un yanı sıra Sivasspor, Kardemir Karabükspor formaları giydi. Romanya’nın iddialı ekiplerinden Steaua Bükreş’te yıldızı parlayan Tanase, Arger Pitesti ve Tianjin Teda’da da forma giydi. Her iki kanatta da oynama özelliği olan Rumen oyuncunun Giresunspor ile sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X