Taraftar Milli Takım’dan yarıfinal bekliyor

Araştırma şirketi Areda Survey’in A Milli Futbol Takımı’mızın EURO 2020’ye katılmasıyla ilgili yaptığı araştırmada, katılımcıların yüzde 69,9’u başarıdaki en büyük payın teknik direktör Şenol Güneş’e ait olduğunu düşünürken, yüzde 30’u ise yarıfinal bekli

Taraftar Milli Takım’dan yarıfinal bekliyor

Araştırma şirketi Areda Survey tarafından yapılan araştırmada, A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmaya hak kazanması ele alındı. 27 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında yapılan araştırmaya 4 bin 201 kişi katıldı. Araştırmaya göre A Milli Futbol Takımımızın başarısında yüzde 69,9 ile Şenol Güneş’in etkili olduğu düşünülürken, elemelerde en beğenilen Türk oyuncu 17 futbolcu arasında yüzde 27,9 ile Merih Demiral oldu. Katılımcıların yüzde 52,9’u ise Süper Lig’de yabancı oyuncu sınırlamasının kaldırılmasının Milli Takımı olumsuz etkileyeceğini belirtti.

FİNAL BEKLENTİSİ  YÜZDE 17,6

‘Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda nereye kadar gidebilir?’ sorusunu vatandaşların yüzde 30,6’sı yarıfinal, yüzde 30,2’si çeyrek final, yüzde 17,6’sı da final olarak yanıtladı. ‘Gruptan ancak çıkabilir’ diyenler yüzde 18,7, ‘gruptan çıkamaz’ diyenler ise yüzde 3 oldu. Katılımcıların yüzde 49,1’i Milli Takımın bütün maçlarını, yüzde 48,8’i de bir kısmını izlediklerini aktardı.

anket.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X