Taraftar müthiş!

Umut Meraş, ilk Süper Lig deneyimi sonrası, ‘Bursaspor büyük camia, şampiyon camia. Bu anlatılmaz, yaşanır. Bende Başakşehir maçında bunu yaşadım’ dedi.

Taraftar müthiş!

Bursaspor’un Boluspor’dan son transferi Umut Meraş, şampiyon bir takıma geldiğini Başakşehir karşısında oynayınca anladığını söyledi. OLAY Spor’a konuşan genç defans oyuncusu, ‘Başakşehir karşısında çok iyi mücedele ettik. Taraftarımızın desteğiyle birlikte içerde iyi oynadık. Pozisyonlarımız var, golü de bulduk. Her zaman olduğu gibi golü VAR iptal etti. Bunun şansızlığının yaşıyoruz’ diye konuştu.  

Hocama teşekkür ederim

İlk Süper Lig deneyimini yaşayan 23 yaşındaki oyuncu, ‘Bursaspor’u hak ettiği yere takım arkadaşlarımla birlikte taşıyacağız. Benim de Başakşehir maçı ilk maçımdı. Hocama teşeakkür ediyorum. Elimden geleni yaptım. İnşallah karşılaşmayı izleyen herkes beğenmiştir. Taraftar müthiş. Bursaspor büyük camia, şampiyon camia. Bu anlatılmaz, yaşanır. Bende Başakşehir maçında bunu yaşadım’ dedi.  
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X