Tarım fuarı kapılarını açtı

Karacabey’de 200 firmanın katıldığı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı. 12 bin metrekare kapalı alana kurulan fuar, 15-18 Mart tarihlerinde ziyarete açık olacak.

Tarım fuarı kapılarını açtı

AYHAN FİDAN

Gıda, tarım ve hayvancılık üzerine ekipman, makine, yöntem ve tekniklerin de yer alacağı fuar, hafta sonuna dek gece saat 22.00’ye kadar gezilebilecek. 

 

Karacabey’in her alanda atağa kalktığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, fuarın bölgeye değer katacağını söyledi. Özkan, ‘Tarımsal sanayi noktasında bu alet ve edevatların, ürünlerin imalatı noktasında uluslararası ölçekte başarılı olan Karacabeyli kurum ve şirketlerimiz var.

50-60 ülkeye ihracat yapan firmalar var. Uluslararası ve ulusal fuarlarda Karacabeyimizi başarıyla temsil eden markalarımız var. Başarılarının devamını diliyoruz. Tarımsal noktada teknolojiyi son noktasına kadar kullanan ve verimlilikte sınırları zorlayan çok başarılı üreticilerimiz, çiftçilerimiz var.

Onları da kutluyoruz’ ifadelerini kullandı.
Tarım ve hayvancılığın Karacabey’in olmazsa olmazlarından olduğunu ifade eden Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ise, fuarın her geçen yıl artan katılımcı sayısıyla ulusal fuar olma yolunda ilerlediğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X