Tarım Müdürlüğü üretici pazarını denetledi

Mudanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Doğru, Meyve Üreticileri Birliği ve Kumyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifi iş birliğiyle hayata geçirilen “Kumyaka Ürünlerini dalından halka sunma” projesini üretici pazarını bizzat gezerek inceledi. 

Tarım Müdürlüğü üretici pazarını denetledi

Mudanya Meyve Üretici Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan ile Kumyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ramiz Batmaz, proje çerçevesinde Kumyaka’da 17 farklı meyvenin yetiştiği bahçede sembolik olarak dalından meyve topladı. Çarşamba günleri kurulan Halitpaşa Mahallesi üretici pazarında tezgâhta görücüye çıkan ve rağbet ilgi gören ürünleri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Doğru da inceledi. Doğru, daha sonra pazarı teftiş edip, üreticilerle sohbet etti.

Ali Doğru, Kumyaka’da seracılık için geniş alanların olmadığını söyledi. Ramiz Batmaz ise Kumyaka’da bahçelerde doğal olarak yetişen ürünlerin üretici pazarında değerlendirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X