Tatami doldu taştı

Okullararası Kickboks İl Birinciliği’nde küçüklerde dereceye giren sporcular Muğla, yıldızlarda kürsüye çıkan isimler ise Isparta’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazandılar. Gençler ise tatamiye dün çıktı.

Tatami doldu taştı

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Kickboks İl Birinciliği’nde heyecan sürüyor. Önceki gün start alan organizasyonda küçük ve yıldızlarda kürsüye çıkan isimler belli olurken, gençler mücadele başladı. 

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen İl Birinciliği’nde küçüklerde 70, yıldızlarda 50 sporcu mücadele ederken, gençlerde 70 öğrenci kürsü mücadelesi veriyor. Yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı organizasyonda iki gün süren mücadelelerin ardından küçük ve yıldızlarda kürsü sahiplerini buldu.

BURSA’YI TEMSİL EDECEKLER

Büyük heyecanın yaşandığı İl Birinciliği’nde küçükler 28, 32, 37, 40, 42, 44, 47 ve +47, yıldızlar 30, 34, 37, 42, 47, 52, 57, 60, 63, 66, 69 ve +69 sıkletlerinde kürsü mücadelesi verdi. 

Müsabakalar sonunda küçüklerde dereceye giren sporcular Muğla, yıldızlarda dereceye giren sporcular ise Isparta’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazandılar. Bugün tamamlanacak gençlerde ise kürsüye çıkan sporcular Sinop’ta gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil edecekler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X