Tatamiye Bursa damgası

3-11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenen Türkiye Büyükler-Gençler-Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’nda 31 madalya kazandık.

Tatamiye Bursa damgası

3-11 Temmuz tarihlerinde Elazığ’da düzenlenen Türkiye Büyükler-Gençler-Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’nda Bursa fırtınası esti. Türkiye genelinde 3 bin 970 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda Bursalı sporcular 4 şampiyonluk, 5 ikincilik ve 22 üçüncülük çıkararak toplamda 31 madalyayla Bursa’ya döndüler. Geniş katılımın yaşandığı organizasyonda Fatma Başarır, Yağmur Gürer, Efe Bozlak ve Abdülselam Saran Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

MİLLİ SEVİNÇ

Kick Boks İl Temsilcisi Zafer Akman, Türkiye Şampiyonası’na Bursa’dan 100’ün üzerinde sporcunun katıldığını ifade ederken, elde edilen derecelerden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Şampiyona sonunda büyüklerde belirlenen 128 sporcu 13-21 Ekim tarihleri arasında Slovakya’da ve 17-25 Kasım tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak Avrupa Kick Boks Şampiyonaları’nda Türkiye’yi temsil edecek. Gençlerde ise milli takıma seçilen 102 sporcu 15-23 Eylül tarihleri arasında İtalya’da düzenlenecek Dünya Kick Boks Şampiyonası’na katılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X