‘Tatmin edilmesi zor bir insanım’

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade, evliliği düşünmediğini belirterek “Tatmin edilmesi zor bir insanım” dedi.

‘Tatmin edilmesi zor bir insanım’

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncusu Nesrin Cavadzade hakkında merak edilenleri anlattı.
 

“UTANMAZLIKTAN ELİMİ KOLUMU SALLAYARAK GELDİM”
 

Bu yılki Uluslararası Antalya Film Festivali’ne cesur kıyafeti ile damga vuran 35 yaşındaki oyuncu Magazin 8 Extra’ya konuştu. Güzel oyuncu, “Geçen sene uluslararası bölümün jüri üyelerinden bir tanesiydim. 10 senedir Antalya Film Festivali’ne katılıyorum. Bu sene ne jüri üyesiyim ne de filmim var. Tamamen utanmazlıktan elimi kolumu sallayarak geldim. ” dedi.
 

nesrin-cavadzade-den-cesur-itiraf-tatmin-10337022_8040_m.jpg

“TATMİN EDİLMESİ ZOR BİR İNSANIM”
 

Cevadzade ayrıca “Divalığımın keyfini sürüyorum. Evlilik düşünmüyorum; çünkü divaları mutlu etmek zordur. Diva olduğum için tatmin edilmesi zor bir insanım” ifadelerini kullandı.

Antalya Film Festivali ve kırmızı halı ile ilgili soruları cevaplayan Nesrin Cavadzade şöyle devam etti: “Bence kırmızı halı çok görkemli olması gereken bir yer. Dünyadaki bütün starlar, o güne hazırlanır. Tasarımcılar starları giydirmek için yarışırlar. Bir tek bizde öyle olmuyor nedense.”
 

nesrin-cavadzade-den-cesur-itiraf-tatmin-10337022_9812_m.jpg

“SAÇ VE MAKYAJIMI KENDİM YAPIYORUM”
 

Kıyafetiyle de ilgili konuşan oyuncu “Ben nasıl bir şey isteğimi söylüyorum ve hazırlanıyor. Ancak saç ve makyajımı kendim yapıyorum. Yoksa kırmızı halıya en çok kafa patlatmış kişi ben değilim” diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X