Tecrübe kazandı!

Yaş ortalamaları 40 olan MG Spor, genç oyunculardan kurulu rakipleri karşısında oldukça etkili bir performans sergileyerek Büyük Erkekler Basketbol Yerel Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı.

Tecrübe kazandı!

Büyük Erkekler Basketbol Yerel Ligi’nde heyecan sona ererken, şampiyon MG Spor oldu. Bursa’nın yetiştirdiği eski Süper Lig oyuncularının yer olduğu veteran basketbol takımı, büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda mutlu sona ulaşmayı bildi. 20 takımın katılımıyla gerçekleştirilen ligin finalinde Sınav Koleji’ni 74-61 mağlup eden MG Spor, rakiplerini geride bırakmayı bildi.

RAKİP TANIMADILAR

Süper Lig tecrübesi bulunan Tofaşlı eski oyuncular Mesut Gökçe, Ertuğrul Güler, Sait Ay, Levent Erden, Reault’dan Ufuk Kaçar, Deniz Dalgıç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı MG Spor, lig yarıfinalinde Yelken Akademi’yi 62-61 yenerken, finalde Sınav Koleji’ni 74-61 üstünlük sağladı ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Yaş ortalaması 40 olan MG Spor, çoğunluğu genç oyunculardan oluşan takımları geride bırakarak önemli bir başarıya imza attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X