Tehlike çanları çalıyor!

Üst sıralara yaklaşalım derken alttaki takımlar dibimize kadar geldi .

Tehlike çanları çalıyor!

Bir mağlubiyet herşeyi mahvetti…12.sırada yer alan Timsah’ın 17.’likte bulunan Erzurumspor’la arasında sadece 2 puan fark kaldı. Yeşil beyazlıların üst üste oynayacağı Ahkisarspor ve Erzurumspor karşılaşmaları büyük önem kazandı. 

12 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de işler kızışıyor. Bu süreci 13 puanla geçen Bursaspor’da ise Kasımpaşa mağlubiyetinin yaraları ağır oldu. Kazanarak üst sıralara doğru çıkmanın hesaplarını yaptığı karşılaşmayı 2-1 kaybeden yeşil beyazlılar, alttaki takımların kazanmasıyla birlikte kendisini tehlikeli bölgenin yakınında buldu. 12.sırada yer alan Timsah’ın 17.sırada bulunan Erzurumspor’la arasında sadece 2 puan fark bulunuyor. 

3 TAKIM KAZANDI

Tehlikeli sularda yüzen yeşil beyazlılar, maç kazanamamanın sıkıntısını yaşıyor. Sadece Ankaragücü ve Alanyaspor’u mağlup eden Bursaspor’un kalan 5 haftada neler yapacağı merak ediliyor. Özellikle bu hafta Sivasspor, Erzurumspor ve Akhisarspor’un aldığı galibiyetler alt sıraları karıştırırken, yeşil beyazlı camiada endişe oluşmaya başladı. Bursaspor’un kalan 5 haftada ise kritik maçları bulunuyor. 

5 KRİTİK MAÇ

Milli maç arasından sonra Antalyaspor’u deplasmanda dize getiren 14.sıradaki Akhisarspor’a konuk olacak olan Samet Aybaba’nın öğrencileri ardından yine alt sıralarda yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek. Antalyaspor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor maçlarıyla devreyi noktalayacak olan Bursaspor’un son sezonlarda yaşanan stres ve sıkıntıyı tekrarlatmaması şuan camianın tek temennisi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X