TEKNOSAB’da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) vizyon projelerinden TEKNOSAB’ta altyapı çalışmalarının hızla sürdüğü bildirildi.

TEKNOSAB’da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

BTSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Vali İzzettin Küçük ile birlikte TEKNASOB müteşebbis heyeti ve bölgedeki katılımcı üyelerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakından takip ettiği ve genişletme talimatı verdiği TEKNOSAB’ın Türkiye’nin Mega Endüstri Bölgeleri projesinin öncüsü olduğunu vurgulayan Burkay, “Bölgedeki çalışmalarımıza hiçbir aksama ve gecikme olmadan devam ediyoruz.

Katılımcı üyelerimizin yönetimimizle işbirliği içerisindeki çalışmaları bizler için önemli bir motivasyon kaynağı. Bugün tüm üyelerimizin burada bulunması da projemize olan inancı ve güveni gösteriyor. Başta TEKNOSAB olmak üzere projelerimizde bizlere her türlü desteği gösteren TEKNOSAB Müteşebbis Heyeti Başkanımız Sayın Valimiz İzzettin Küçük’e teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

EN ÖNEMLİ ADIMLARDAN

TEKNOSAB’taki kamulaştırma ve yer tahsisi işlemlerinin çok hızlı ilerlediğini kaydeden Vali İzzettin Küçük, altyapı çalışmalarının da büyük bir ekip tarafından yürütüldüğünü kaydetti. Bu ilerlemenin akıl, irade, bilgi ve gayretin bir sonucu olduğunu ifade eden Vali İzzettin Küçük şöyle devam etti: “Buradaki çalışmalarla ilgili ne planlanıyorsa zamanında yerine getirilecektir.

Şu an çok önemli bir noktaya geldik. Yılmadan aynı hızla devam edeceğiz. Ülkemiz zorlu bir dönemden geçse de bizler aynı inanç ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. TEKNOSAB yüksek teknolojili ve katma değerli üretim gerçekleştirecek. Bu da ülkemizin önüne koyduğu üretim ve ihracat hedeflerine giden yolda atılmış en önemli adımlardandır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X